Manje priče, više rada

Slogan DNS IT Akademije je „Manje priče, više rada“

Svjedoci smo da tradicionalnom načinu učenja osnovna mana je nedostatak prakse. Mnogo vremena, odnosno godine polaznici gube pohađajući klasične treninge, odnosno treninge industrijskih curriculuma baveći se uglavnom teorijom bez osvrta na njenu praktičnu primjenu.

Dodatni problem predstavljaju loša tehnička opremljenost i zastarjeli nastavni programi koji nude neupotrebljiva znanja na tržištu rada.

Nakon završenih studija, inženjeri se susreću s problemom zaposlenja. Suvremenog poslodavca interesira šta konkretno znaju da urade, a ne šta su završili.

Školovanje na DNS IT Akademiji je namjenjeno kako apsolutnim početnicima tako i iskusnijim korisnicima informacijskih tehnologija. Ovo znači da ne postoji definiran prag znanja neophodan za upis na naše treninge, odnosno custom workshopove. Potrebno je samo da se prijavite na vrijeme, a sve ostalo prepustite nama.

Zasluženi certifikat DNS IT Akademije bit će najbolji dokaz vaših kompetencija prilikom konkuriranja za posao. Osim toga, bit ćete u prilici da steknete međunarodno priznate industrijske certifikate poput Microsofta, Vmware-a, Cisco-a itd.

DNS IT Akademija dio je kompanije DNS IT Consulting and Services. Cilj nam je napraviti mjesto gdje možete započeti svoju IT karijeru ili unaprijediti već postojeću uz maksimalni fokus na kvalitet znanja.

Za potrebe današnjeg tržišta neophodno je proći što brže kroz kvalitetne obuke, i to je razlog zašto smo pokrenuli kraće workshop-ove koji će se fokusirati na individualnom pristupu svakom polazniku uz realna okruženja kroz studije slučaja.

Ukoliko vam je potrebno profesionalno usavršavanje, bilo da tek počinjete ili ste iskusni IT profesionalac, sistematičnost naših workshop-ova će vam biti najbolji način da zaista naučite.