Kvalitetni predavači

IT stručnjaci posvećeni radu sa studentima

Naši predavači su visoko kvalificirani i certificirani IT stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom u održavanju treninga i predavanja na IT konferencijama u cijelom svijetu. Sigurno ćete pamtiti predavače koji vam se maksimalno posvete, otkriju vam nešto novo, nauče vas temeljno kako treba raditi i pravilno vas iz iskustva usmjere u vašoj IT karijeri.

S obzirom na to da naš tim predavača obuhvata neke od najostvarenijih i najiskusnijih autoriteta na ovom polju, možemo da garantiramo da će svaki naš polaznik dobiti znanje i iskustvo potrebno da potvrdi izdati certifikat od strane DNS IT akademije.

DNS IT Akademija dio je kompanije DNS IT Consulting and Services. Cilj nam je napraviti mjesto gdje možete započeti svoju IT karijeru ili unaprijediti već postojeću uz maksimalni fokus na kvalitet znanja.

Za potrebe današnjeg tržišta neophodno je proći što brže kroz kvalitetne obuke, i to je razlog zašto smo pokrenuli kraće workshop-ove koji će se fokusirati na individualnom pristupu svakom polazniku uz realna okruženja kroz studije slučaja.

Simulacije problema na mrežnoj infrastrukturi ili nekom od serverskih procesa i servisa, i njihovo rješavanje, pružiće  Vam neophodno znanje za rješavanje ovakvih problema u budućnosti. To znači da nakon workshopa nećete dobiti samo teorijsko znanje podržano sa malo prakse, već kompletnu obuku koja pokriva  najčešće probleme sa kojima se danas administratori sustava susreću.