Vrhunski tehnički uvjeti i opremljenost

Vlastiti Datacentar kompletno opremljen po najvećim ISO standardima

Posjedujemo vlastiti Datacentar kompletno opremljen po najvećim ISO standardima, odnosno svu neophodnu opremu na kojoj polaznici treninga rade praktične vježbe tijekom trajanja treninga.

IT infrastruktura opremljena IBM / Lenovo serverima, EMC, IBM storage-ima i Cisco mrežnom opremom. Vrhunska oprema nam omogućuje da pružimo našim polaznicima realno okruženje u kojem će sutra zaista imati priliku da rade. Učionice za obuku se nalaze u TP INTERA (Bišće polje bb) na drugom katu.

Simulacije problema na mrežnoj infrastrukturi ili nekom od serverskih procesa i servisa, i njihovo rješavanje, pružiće  Vam neophodno znanje za rješavanje ovakvih problema u budućnosti. To znači da nakon workshopa nećete dobiti samo teorijsko znanje podržano sa malo prakse, već kompletnu obuku koja pokriva  najčešće probleme sa kojima se danas administratori sustava susreću.

Nastojimo da svojim polaznicima osiguramo šire znanje iz ovih oblasti kako bi u budućnosti na svom poslu mogli da pruže svoj maksimum.

Certifikat koji dobije svaki polaznik nakon završene obuke je potvrda znanja stečenog kroz neki od ponuđenih obuka / workshop-ova, s obzirom na to da ne postoji šire prihvaćeni obrazovni model ili sustav za zvanje sistem administratora, ovakvi certifikati imaju onoliku težinu i validnost, koliko je tvrtka koja ih izdaje stručna i ostvarena na polju primjene IT tehnologija.

S obzirom na to da naš tim predavača obuhvata neke od najostvarenijih i najiskusnijih autoriteta na ovom polju, možemo da garantiramo da će svaki naš polaznik dobiti znanje i iskustvo potrebno da potvrdi izdati certifikat od strane DNS IT akademije.